Lejla i Linda

Image 03

Osnovale smo plesni centar kako bi vam prenjele dašak našeg entuzijazma za plesom. Sestre smo - jedna brineta, druga plavuša, jedna mlađa, druga malo starija - u mnogočemu različite no obje smo nezasitne zaljubljenice u ples. Od ranog djetinstva pohađale smo tečajeve ritmike, društvenih plesova i svega plesnog što se u ta davna vremena nudilo u Ivanić Gradu. Naša ljubav prema plesu odvela nas je u Školu klasičnog baleta na Ilirskom Trgu u Zagrebu. Nakon završene baletne škole, za nas obje uslijedila je uspješna karijera u sportskim plesovima (latino američkim i standardnim) kroz koju smo obilježile mnoge uspjehe u Hrvatskoj i inozemstvu (višestruke državne prvakinje, finalistice brojnih međunarodnih natjecanja).

No želja za novim plesnim stilovima i iskustvima neprestano je rasla. Stoga smo za vrijeme studiranja i rada u Njemačkoj pohađale brojne plesne tečajeve i radionice salse, reggaetona, street dancea, hip-hopa i drugih plesnih stilova. Iako smo po struci ekonomistica i biologinja, ples je postao i ostao konstanta koja prati naš život od radnog djetinstva.

Najviše nas veseli kada pozitivne učinke plesa možemo podijeliti s drugima, a posebice s djecom i mladima kojima ples može znatno doprinjeti kvaliteti života.

Lejla u Plesu sa zvijezdama
Pratite nas na