Aktualno

 

Image 0119.01.2015.

ZAPLEŠITE S NAMA U 2015.

Započinje nova plesna sezona - pozivamo sve male i velike ljubitelje plesa da nam se pridruže. Upisati se možete osobnim dolaskom u Plesni centar ili nas kontaktirajte putem emaila, Facebook stranice te na mobitel. Veselimo se novim plesnim izazovima!

Raspored od 19.01.2015.

 

 

Image 0104.12.2014.

RASPLESANI ZIMSKI TRENUCI

Kako smo plesali kroz 2014. pogledajte na završnoj priredbi Plesnog centra Karizma koja će se održati 12.12.2014. u 19h u velikoj kino dvorani Pučkog Otvorenog Učilišta Ivanić Grad. Imat ćete priliku vidjeti sve naše plesačice i plesače, one najmlađe i one najiskusnije, u nastupima koje su pripremili kroz još jednu plesnu sezonu. Ulaz na priredbu je slobodan za sve zainteresirane.

 

 

Image 0102.06.2014.

HUMANITARNA PRIREDBA "PLESOM I PJESMOM ZA SLAVONIJU"

U suradnji s Gradskom Udrugom Crveni Križ Ivanić Grad i Ženskim vokalnim sastavom IVE, Plesni centar KARIZMA organizira 03.06.2014. u 20h (Velika dvorana POU Ivanić Grad) humanitarnu priredbu pod nazivom PLESOM I PJESMOM ZA SLAVONIJU.

Cilj organiziranja ovog događanja je prikupljanje pomoći za poplavom pogođena područja Slavonije. Želja nam je okupiti što veći broj građana Ivanića i okolnih mjesta, i motivirati ih da doprinesu ciljanim donošenjem potrepština koje su trenutačno neophodne za pogođena područja.

Večernji program ispunjen plesom i pjesmom sastojat će se od nastupa plesnih grupa (djece, mladih, odraslih) Plesnog centra Karizma, Ženskog vokalnog sastava IVE, Zbora Osnovne škole "Đure Deželić", KUD Ivanić, KUD Posavec, KUD Đuro Kundek - Caginec, KUD Ogranak seljačke sloge, Fašnička udruga Žabe i Udruge umirovljenika i građana "Treća životna dob".

Što sve prikupljamo:

sredstva protiv komaraca, gumene čizme i rukavice, metle, lopate, sredstva za čišćenje i dezinfekciju prostora, zaštitne maske, higijenske potrepštine posebice za žene i djecu (dezinfekcijske i vlažne maramice, četkice i paste za zube, gelove za tuširanje, higijenske uloške za žene, pelene za bebe, češljeve za kosu), tanjuri i pribor za jednokratnu upotrebu, hranu za životinje (stočna hrana, ostala hrana).

S obzirom da su naše djelatnosti kao organizatora velikim dijelom fokusirane na djecu i žene, posebno nam je od interesa prikupiti potrepštine upravo za njih.

Pozivamo sve građane Ivanić Grada i okolice da nam se pridruže u večernjem programu ispunjenom plesom i pjesmom, te doprinesu koliko mogu donoseći neke od potrepština koje prikupljamo.

 

 

Image 0106.02.2014.

PLESOM RECIMO "NE!" NASILJU NAD DJECOM I ŽENAMA

U suradnji s Udrugom "HOP", kroz ples reći ćemo NE naslju nad ženama i djecom.

Pridružite nam se i svojim plesnim koracima podržite ovu akciju u sklopu globalne kampanje "OneBillionRising". Koreografija će se otplesati na Dan zaljubljenih, 14.02.2014. u poslijepodnevnim satima, a uz mnoštvo svjetskih gradova, ove godine se popisu pridružuje i Ivanić Grad!

Prvi trening održat će se 07.02.2014. u 17:30h u prostorima Plesnog centra Karizma u Savskoj 100/1, Ivanić Grad. Vidimo se!

 

 

Image 0109.01.2014.

UPISI U TIJEKU!

Krenula je Nova Godina i nova plesna sezona u Karizmi. Plesni tečaj za odrasle, plesne grupe za djecu, plesna rekreacija za žene, nove koreografije za mlade - svašta nudimo i ove godine. Pripremili smo i neke novitete u obliku radionica, o kojima ćemo uskoro više napisati. A do onda, nadamo se da ćete ukoračiti u svijet plesa i plesne rekreacije s nama.

Raspored od 13.01.2014.

 

 

Image 0130.08.2013.

UPISI U TIJEKU!

Dragi zaljubljenici u ples, počinje nam nova plesna sezona u Ivanić Gradu. Od 16.09. krećemo s plesnim tečajevima, a detalje i raspored možete pogledati na web stranici. U ponudi imamo razne vrste tečaja za sve uzraste pa vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe i svoje najmilije. Veselimo se novim koracima i koreografijama, i vidimo se!

 

Pratite nas na